Χρ. Τριαντόπουλος από τον Αλμυρό: Όλοι μαζί δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Χρ. Τριαντόπουλος από τον Αλμυρό: Όλοι μαζί δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Χρ. Τριαντόπουλος από τον Αλμυρό: Όλοι μαζί δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, διοργάνωσε εκδήλωση στο Κουρί του Αλμυρού, στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, στην οποία και ανταποκρίθηκε πλήθος φίλων και υποστηρικτών της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν με τοποθετήσεις τους, μαζί με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, οι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κκ. Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, καθώς και στελέχη της παράταξης που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία το 2019 και το 2015 - η κ. Κατερίνα Πατσογιάννη και ο κ. Χρήστος Χρόνης αντίστοιχα. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔημΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στον Αλμυρό, κ. Δημήτρης Αναστασίου, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, κ. Νικόλαος Αθανασάκης. Παράλληλα με το πλήθος κόσμου, το παρών έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού.

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Προέδρου της ΔημΤΟ, τον λόγο έλαβε ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος και έδωσε το στίγμα της προεκλογικής περιόδου προς την Κυριακή 25 Ιουνίου, η οποία και εξελίσσεται με ιδιαίτερη δυναμική, αλλά και συνεχώς διευρυνόμενη κοινωνική απήχηση μέχρι τη νέα εκλογική νίκη που θα οδηγήσει σε μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο ενδιάμεσο της ομιλίας του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε τον λόγο στους κκ. Αθανάσιο Λιούπη, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, Κατερίνα Πατσογιάννη και Χρήστο Χρόνη, και έκλεισε -εν συνεχεία- την εκδήλωση, όπου, μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης δόθηκε ένα ηχηρό και ενωτικό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κόσμο του Αλμυρού για τη σημαντική και μεγάλη στήριξη που έλαβε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «[…] στις εκλογές της 21ης Μαΐου η κοινωνία έδωσε μία μεγάλη και ισχυρή εντολή. Οι πολίτες διατράνωσαν ότι θέλουν να πάνε μπροστά, σταθερά και τολμηρά. Ψήφισαν υπέρ μιας σταθερής κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει κρίσεις, να αποτρέπει περιπέτειες και να εξασφαλίζει ανάπτυξη. Αναγνώρισαν το έργο που έχει γίνει, με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Αναγνώρισαν τις προοπτικές για την επόμενη τετραετία, με ένα ορατό μέλλον. Αυτά όμως αφορούν τις εκλογές του Μαΐου. Μία νίκη που είναι ημιτελής. Και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για Κυβέρνηση. Δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση. Από αυτές τις εκλογές θα προκύψει Κυβέρνηση, μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Από αυτές τις εκλογές θα καθοριστεί το μέλλον της πατρίδας μας και των επόμενων γενεών. Οι εκλογές του Ιουνίου, λοιπόν, είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες. Και ξεκινάμε από μηδενική βάση. Οι κάλπες είναι άδειες, άρα ξεκινάμε από την αρχή. Τα ψηφοδέλτια είναι άλλα, είναι διαφορετικά, άρα τα προηγούμενα είναι άκυρα. Οι υποψήφιοι είναι ίδιοι, αλλά δεν απαιτείται σταυρός. Ο στόχος είναι ο ίδιος και ξεκάθαρος: δυναμικά όλοι μαζί, μέσα και μαζί με την κοινωνία, να έχουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση το βράδυ της Κυριακής, που σταθερά και με τολμηρά βήματα θα πάει την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά. Όλοι μαζί, όπως και εδώ στον Αλμυρό, μαζί με συναδέλφους στο ψηφοδέλτιο και στελέχη της παράταξης που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Νέα Δημοκρατίας σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Όλοι μαζί. Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά κατά την προηγούμενη τετραετία. Και μπορούμε ακόμα περισσότερα. Δυναμικά, λοιπόν, συνεχίζουμε με έργο και όραμα για τη Μαγνησία. Με έργο και όραμα για τον Αλμυρό, ο οποίος και μπορεί και αξίζει να προχωρήσει ακόμα πιο μπροστά. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, για τη νέα νίκη, τις εκλογές της 25ης Ιουνίου […]».