Φιλικό Παλαιμάχων ΓΣΑ-ΑΕΚ στη μνήμη του Γ. Νανά και του Στ. Σεραφείδη (βίντεο&φωτο)

Φιλικό Παλαιμάχων ΓΣΑ-ΑΕΚ στη μνήμη του Γ. Νανά και του Στ. Σεραφείδη (βίντεο&φωτο)

Φιλικό στη μνήμη του Γιώργου Νανά και του Στέλιου Σεραφείδη στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού

Φιλικό στη μνήμη του Γιώργου Νανά και του Στέλιου Σεραφείδη έγινε το Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» μεταξύ του Γ.Σ. Αλμυρού και της ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Νανάς ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Μυρμηδόνων και του Γ.Σ.Α., που έφυγε από τη ζωή πέρσι τον Φλεβάρη σε ηλικία 50 ετών, ενώ ο  τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης ήταν παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που φέτος τον Ιανουάριο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, έχοντας δώσει το παρών στο περσινό φιλικό των δύο ομάδων!

Στο ημίχρονο του ματς στη μνήμη του Γιώργου Νανά δόθηκαν δύο φανέλες με τις υπογραφές των παλαιμάχων του ΓΣΑ: μία από τον δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο στα παιδιά του Γιώργου Νανά και μία από τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο στη σύζυγο του εκλιπόντος. Επίσης, δόθηκε από τον πρόεδρο του ΓΣΑ, Λεωνίδα Κωτούλα, και μία φανέλα της ΑΕΚ πάλι με υπογραφές των παλαιμάχων του ΓΣΑ στον παλαίμαχο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Παραπραστανίτη, ενώ ακολούθησε σειρά βραβεύσεων, με πιο συγκινητική αυτή στον 90χρονο πατέρα του Γιώργου Νανά από τον πρώην δήμαρχο κ. Εσερίδη.

Ο Βίκτωρας Κοντονάτσιος, πρώην πρόεδρος της Φιλάρχαιου εταιρείας Αλμυρού, τιμήθηκε με τον Θανάση Κωστούλα, ο Φώτης Χατζηδημητρίου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμυρού, βράβευσε τον παλαίμαχό του ΓΣΑ, Τάκη Καρπέτη, ενώ ο Δημήτρης Βελάνης, ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΘ, τίμησε τον Δημοσθένη Νταόπουλο.

Από τη μεριά της ΑΕΚ μέσω Ιβάν Ρούσεφ και Λάμπρος Γεωργιάδης παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στους Δημήτρη Κορδίστα και Κώστα Σταματίου αντίστοιχα.

Το φιλικό έληξε με σκορ 4-4. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Μάντζαρης, Σιούτης, Παρίσης και Κωτούλας Λεωνίδας (ο πρόεδρος του ΓΣΑ) και για τους φιλοξενούμενους οι Τσακανίκας, Λάμπρος Γεωργιάδης (2) και Ρούσεφ, ενώ το διαιτητικό τρίο ήταν γυναικείο και το αποτέλεσαν οι Καρβούνη, Γαλάνη και Γκατζούνα.

Τα έσοδα από τη φιλική αναμέτρηση θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση κοινωνικών δομών του δήμου Αλμυρού.

Να σημειωθεί ότι στο 10ο λεπτό υπήρξε ενός λεπτού σιγή, καθώς όλοι οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού φορούσαν φανέλες με το Νο 10 και το όνομα «Νανάς».

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κορδίστας, Κυριάκος, Τουραλιάς, Μάτζαρης, Σιούτης, Κοντογεωργάκης. Τόλιας, Κωστούλας, Σταματίου, Γκόβαρης, Κωτούλας

Έπαιξαν και οι: Χατζηδημητρίου, Γρούνας, Παρίσης, Γ. Αράπης, Τσούτσας, Φωτιάδης, Παπανάτσιος, Φάσας, Δαϊλιάνης, Αϊβαλιώτης, Κωστόπουλος

ΑΕΚ: Χριστοδούλου, Μπαλαρής Φ., Μπαλαρής Γ., Βέρβερης, Καραγκιοζόπουλος, Μουρίκης, Λουκίνας, Ρούσεφ, Παραπραστανίτης, Τσακανίκας, Λ. Γεωργιάδης. Επαιξε και ο Σαρκίρης.