Τηλε-ημερίδα για την ΓΕΦΥΡΑ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τηλε-ημερίδα για την ΓΕΦΥΡΑ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποιεί ενημερωτική τηλε-ημερίδα αναφορικά στο νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.

Αντικείμενο της τηλε-ημερίδας είναι ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Η τηλε-ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00-16:00, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Δεδομένης της υφιστάμενης δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, που έχει προκαλέσει η παγκόσμια πανδημία του Covid-19, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα από στην ιστοσελίδα: http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην τηλε-ημερίδα, παρακαλείται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/tJIsduChrDMqG9dGc874KcXxZYMuFZENs5E9 έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι ενενήντα (90) ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε, εκ των προτέρων,  να υποβάλετε το ερώτημά σας προς τον κ. Κουρμούση, μπορείτε να το στείλετε στο e-mail του Επιμελητηρίου στη διεύθυνση info@cci-magnesia.gr .

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.