Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar

Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar

Ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου της Νέας Υόρκης του απαγόρευσε την είσοδο - Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη.

Ο Τζέιμς Κόρντεν χαρακτηρίστηκε «κρετίνος» και του απαγορεύτηκε η είσοδος στο διάσημο εστιατόριο Balthazar της Νέας Υόρκης καθώς όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ήταν «ο πιο αγενής πελάτης που πέρασε ποτέ».

Οργισμένος ο εστιάτορας Κιθ ΜακΝάλι απαγόρευσε στον παρουσιαστή του «Late Late Show» να επισκεφθεί ξανά τα εστιατόριά του λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχε απέναντι στο προσωπικό του.

Ο βραβευμένος με Tony Κόρντεν, ο οποίος κερδίζει 36 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, έγινε διάσημος στις ΗΠΑ για το βρετανικό του χιούμορ στην εκπομπή του CBS.

Ο ΜακΝάλι, ο οποίος έχει ιστορικό στο να διώχνει διασημότητες από τα εστιατόριά του, ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν συμπεριφέρθηκε με αγένεια και σε άλλο εστιατόριο που είχε, το «Cafe Luxembourg» σε σερβιτόρο του.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο ξεχωριστά παραδείγματα της «εξαιρετικά δυσάρεστης» συμπεριφοράς του Κόρντεν στη γαλλική μπρασερί που διατηρεί στο Soho της Νέας Υόρκης.

Ο 71χρονος ξεκίνησε την ανάρτησή του αποκαλώντας τον «αστείο άνθρωπο και εξαιρετικά προικισμένο κωμικό».

Ο εξαγριωμένος εστιάτορας δήλωσε ότι ο Κόρντεν είχε βρει μια τρίχα στο κυρίως πιάτο του όταν έτρωγε εκεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια απαίτησε δωρεάν ποτά για το λάθος.

«Αφού έφαγε το κυρίως πιάτο του, ο Κόρντεν έδειξε την τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη. Ο Κόρντεν ήταν εξαιρετικά κακός με τον μάνατζερ λέγοντάς του: “Φέρε μας άλλο ένα γύρο ποτά αυτή τη στιγμή! Και φρόντισε επίσης για όλα τα ποτά μας μέχρι στιγμής. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γράψω άσχημες κριτικές».

Σε ένα δεύτερο περιστατικό ο ΜακΝάλι ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν πήγε για brunch με τη σύζυγό του, Τζούλια Κάρεϊ, στο εστιατόριο στις 9 Οκτωβρίου.

Λέει ότι ζήτησε τραπέζι έξω και η γυναίκα του παρήγγειλε ομελέτα με κρόκο αυγού και σαλάτα.

Το ζευγάρι παραπονέθηκε στον σερβιτόρο ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο» και έστειλε το πιάτο πίσω.

Ο ΜακΝάλι πρόσθεσε: «Η κουζίνα έφτιαξε ξανά το πιάτο, αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες τηγανητές αντί για σαλάτα. Τότε ήταν που ο Κόρντεν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον σερβιτόρο: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω εγώ την ομελέτα μόνος μου! Ο σερβιτόρος ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και έφερε τον υπεύθυνο του ορόφου στο τραπέζι. Εκείνος επέστρεψε το πιάτο και μετά από αυτό, όλα ήταν μια χαρά. Τους έδωσε ποτήρια σαμπάνιας δωρεάν για να εξομαλύνει τα πράγματα. Ο υπεύθυνος είπε ότι ο Κορντέν ήταν ευχάριστος μαζί του αλλά κακός με τον σερβιτόρο. Ο υπάλληλος ήταν πολύ ταραγμένος, αλλά ως επαγγελματίας που είναι, τελείωσε τη βάρδια του».

Η συγγνώμη του Κόρντεν και η άρση του… εμπάργκο
Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την αγενή συμπεριφορά του. Μετά από αυτό και ο ΜακΝάλι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αίρει την απαγόρευση.

«Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη σε βάθος. Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος που τα έχει σκ… πολλές φορές πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες», έγραψε ο Κιθ στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε: «Έτσι, αν ο Τζέιμς Κόρντεν με αφήσει να παρουσιάσω το Late Late Show του για 9 μήνες, θα ανακαλέσω αμέσως την απαγόρευσή του από το Balthazar. Όχι, φυσικά όχι. Αλλά.... οποιοσδήποτε είναι αρκετά μεγαλόψυχος ώστε να ζητήσει συγγνώμη από έναν άχρηστο αργόσχολο σαν εμένα (και το προσωπικό μου) δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar. Γι' αυτό γύρνα πίσω. Όλα συγχωρούνται».

Ο κόσμος όμως δεν ήταν τόσο επιεικής στα σχόλιά του. «Ακόμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι κάποιος που είναι αγενής με το προσωπικό. Όλοι το ξέρουμε τώρα», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος σχολίασε: «Αστείο το πώς ζήτησε συγγνώμη αφού κάθε ειδησεογραφικό μέσο πήρε αυτή την ιστορία...». Κάποιος άλλος ρώτησε: «Γιατί ζήτησε συγγνώμη από εσάς και όχι από το προσωπικό;».

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ