Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 20χρονο Βολιώτη φοιτητή

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 20χρονο Βολιώτη φοιτητή

«Τιτάνια» μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού

«Τιτάνια» μάχη δίνει ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής, που μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί παραμένουν νυχθημερόν στο πλευρό του και περιμένουν ένα αισιόδοξο μήνυμα, ώστε να μπορούν να μιλήσουν για σταθεροποίηση της κατάστασης του νεαρού Βολιώτη που συμπλήρωσε τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

«Μέχρι να σταθεροποιηθούν ορισμένοι δείκτες περιμένουμε. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Η μάχη είναι δύσκολη, κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό και επιτάσσει η ιατρική επιστήμη», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ από ιατρική πηγή του Γενικού Νοσοκομείου που ρωτήθηκε σχετικά.

Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62. Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο. Η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε δύο πολύ δύσκολα χειρουργεία.

Η μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ το κύμα συμπαράστασης προς την οικογένειά του είναι συγκινητικό.

www.taxydromos.gr