Στον Αλμυρό πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Στον Αλμυρό πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Στον Βόλο Μεϊμαράκης, Χαρδαλιάς, Ζαχαράκη στην τελική ευθεία των δεύτερων εκλογών

Η Νέα Δημοκρατία τοπικά φουλάρει τις πολιτικές μηχανές με στόχο στις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου να κερδίσει μία επιπλέον έδρα στον νομό Μαγνησίας, δηλαδή τέσσερις από τις πέντε.
Στο πλαίσιο αυτό σε συνεννόηση με την Πειραιώς έχει καταρτιστεί ένα πρόγραμμα δράσης, το οποίο προβλέπει ομιλίες και επισκέψεις σε όλο τον νομό από τους βουλευτές του κόμματος αφενός και αφετέρου με την παρουσία στελεχών από την κεντρική πολιτική σκηνή, που το επόμενο διάστημα αναμένονται στον Βόλο, για να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια εκλογικής ενδυνάμωσης του κόμματος.

Έτσι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές στις 10 Ιουνίου αναμένονται στον Βόλο ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Σοφία Ζαχαράκη.

Τα δύο στελέχη θα έχουν επαφές με εκπροσώπους φορέων στον Βόλο, θα επισκεφτούν επίσης την Αγριά και θα καταλήξουν στην Αργαλαστή, όπου θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία.

Στις 22 Ιουνίου στον Βόλο αναμένεται ο πρώην πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης προβλέπεται να επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του Βόλου όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη της παράταξης, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Βελεστίνο και συνάντηση με πολίτες στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στον πεζόδρομο Βελεστίνου, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφτεί τον Αλμυρό, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος.

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Η Διοικούσα Επιτροπή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως συνεδρίασε «υπό την προεδρία του Νίκου Αθανασάκη, παρουσία των βουλευτών Χρήστου Τριαντόπουλου, Ζέττας Μακρή, Χρήστου Μπουκώρου, των πολιτευτών Αθανάσιου Λιούπη, Κώστα Μαραβέγια, Έφη Αντωνίου, καθώς και των προέδρων ΔΗΜΤΟ και ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και πλήθους στελεχών της παράταξης.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν θέματα οργανωτικά και συντονισμού των τοπικών

οργανώσεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου καθώς και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναλύθηκαν τα αποτελέσματα και χαράχτηκε το πρόγραμμα των δράσεων με την ενεργή συμμετοχή όλων στην εκλογική μάχη που έρχεται.

Στην έναρξη της τοποθέτησης του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκος

Αθανασάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως οι εκλογές στις 25 Ιουνίου θα καθορίσουν το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, δήλωσε αισιόδοξος ότι από τις κάλπες θα προκύψει μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας ότι σταθερότητα, συνέπεια, συνέχεια, είναι τρεις λέξεις που συμπυκνώνουν τρεις μεγάλες κατακτήσεις. Πετύχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες κρίσεις υλοποιώντας όσα υποσχεθήκαμε. Καμία κυβέρνηση δεν πολέμησε σε τόσα πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Προτιμούμε τη σύγκριση από τη σύγκρουση. Να αποφασίσουν οι πολίτες ποιος μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά οποιαδήποτε κρίση και ποιος αποτελεί ο ίδιος κρίση».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
www.taxydromos.gr