Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η μεγάλη αλλαγή στο look της

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η μεγάλη αλλαγή στο look της

Η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκε με νέο look στο Grand Prix του Μονακό, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την αλλαγή της.

Η πρώην Ολυμπιονίκης άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιλέγοντας ένα ανοιχτό καστανό σε πλήρη αντίθεση με το πλατινέ ξανθό με την οποία την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Η Charlene συνόδευσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Grand Prix, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την AKRIS. Είχε παρουσιάσει ήδη την αλλαγή στα μαλλιά της, πριν από δύο εβδομάδες, όταν παρέστη στα βραβεία Maria Callas, αλλά την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που το έκανε δημόσια και έγινε αντιληπτή.

Η Charlene παρέδωσε το τρόπαιο στον Fernando Alonso της Aston Martin που τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο Αλβέρτος στον Max Verstappen για τη νίκη του.

Στην έξοδο ήταν, επίσης, η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, ο εγγονός της Kelly, Louis Ducruet, και οι οικογένειές τους. Ο Pierre Casiraghi και ο Andrea Casiraghi παρευρέθησαν επίσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το 80ό ετήσιο Grand Prix του Μονακό, που θεωρείται το κόσμημα του στέμματος των μηχανοκίνητων αγώνων, προσέλκυσε αρκετούς διάσημους fan, όπως η Catherine Zeta-Jones και ο σύζυγός της Michael Douglas, ο Orlando Bloom και ο Tom Holland. Εκτός πίστας εθεάθησαν, επίσης, ο James Marsden, το μοντέλο Sara Sampaio και ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger.

πηγή instyle.gr