Πέθανε από καρκίνο ο Παύλος Βανγκελί πρώην ποδοσφαιριστής του Αλμυρού και του Ρήγα

Πέθανε από καρκίνο ο Παύλος Βανγκελί πρώην ποδοσφαιριστής του Αλμυρού και του  Ρήγα

Σε ηλικία μόλις 37 ετών πέθανε ο Αλβανός πρώην παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα, Παύλος Βανγκελί, νικημένος από τον καρκίνο. Είχε κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα την σεζόν 2014-15 με τον ΑΟΤ αγωνιζόμενος σε 25 παιχνίδια και πετυχαίνοντας τρία γκολ την χρονιά της ανόδου στην Β’ Εθνική.
Είχε μείνει και στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς στην Β’ Εθνική όπου έπαιξε σε ένα ματς μόνο και αποχώρησε.
Ο Παύλος ήρθε στην Ελλάδα το 2003 για λογαριασμό του Ποντιακού Νέας Σάντας και την επομένη μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ σε μία εποχή που ο αδελφός του Κρίστι αγωνιζόταν στον Άρη.

Ακολούθησαν Πανσερραϊκός, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικός, Ρόδος, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Πανηλειακός, Τρίκαλα, Αιολικός, Αήττητος Σπάτων, Αμβρυσσέας Διστόμου, Αλμυρός.

Τελευταία είχε πάει και στην Αυστραλία, στην Αδελαϊδα, όπου αφού αγωνίστηκε αρχικά ως παίκτης στην συνέχεια παρέμεινε ως προπονητής.
H ανακοίνωση της Αδελαΐδας:

Με τεράστια θλίψη ο Ολυμπιακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αδελαΐδας ενημερώνει με λύπη τους υποστηρικτές και την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα τον θάνατο του προπονητή της Πρώτης Ομάδας Παύλο Βανγκελί που περιβάλλονταν από την οικογένεια και τους αγαπημένους του στην Ελλάδα μετά από σύντομη μάχη με πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Πηγή:sportrikala-goalpost.gr