Πάγωσε η Γερμανού με την αποκάλυψη Μικρούτσικου: Βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο

Πάγωσε η Γερμανού με την αποκάλυψη Μικρούτσικου: Βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο

Η αποκάλυψη έκανε τη Ναταλία Γερμανού να …παγώσει.

Λύσε μου μια απορία. Πώς σου ξέφυγα ή πώς μου ξέφυγες; Αυτό είναι μια απορία που έχω, τη ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να απαντά: Να σου θυμίσω ότι τότε το 2002 ήμουν παντρεμένη με τον Ίμβριο και εσύ με τη Σοφία. Ήθελες να κάνουμε παράνομο δεσμό και μου το λες είκοσι χρόνια μετά.

«Όταν ήρθες και σε φιλοξένησα Χριστούγεννα γιατί βγήκες ημίγυμνη από το μπάνιο;», της είπε με την Ναταλία να «παγώνει».

 «Τι ψεύτης! Παιδιά μην τον πιστεύετε. Σας παρακαλώ ας διατηρήσω τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας που μου έχουν μείνει. Πότε δεν συνέβη αυτό, ήταν και η Σοφία μπροστά», του απάντησε με τον παρουσιαστή να κλείνει το μάτι με χιούμορ.

Στη συζήτησή τους ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη ρήξη του με τον ΣΚΑΙ.

«Περίμενα άλλα πράγματα. Η συμπεριφορά μου οι παρατηρήσεις μου εκεί και τα παράπονά μου εκεί οι θυμοί εκεί έδειξαν την άποψή μου για το Big Brother. Εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων… Με έβαζαν να περπατάω σε νάρκες. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά “σταματήστε τον”, “μη μιλήσει”, “μην κάνει αυτό”, “μην κάνει το άλλο”. Βέβαια, είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν… Δεν είχα καμία συμμετοχή στην παραγωγή. Αφού το είπα μια φορά. Ότι έμαθα τον καλεσμένο που είχαμε από τον ταξιτζή», σημείωσε εξηγώντας πως ξεκίνησαν τα προβλήματά του με τον σταθμό του Φαλήρου.

πηγή:madata.gr