Ο Χρήστος Καραζούπης για τις εκλογές: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …..

Ο Χρήστος Καραζούπης για τις εκλογές: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …..

Ο Χρήστος Καραζούπης για τις εκλογές: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …..

Πολλές φορές  προκειμένου να απαντήσουμε σε ερωτήματα….. ιδιαίτερα πολιτικά ….για τα οποία δεν έχουμε καμία  εμφανή απάντηση……. λέμε το σύστημα….. οι Αμερικάνοι …..κ.λ.π. ήθελαν να γίνει έτσι ……και για αυτό έγινε έτσι….
Ερχόμενος στις εκλογές της Κυριακής και προκειμένου να αιτιολογήσω το ανεξήγητο αυτό αποτέλεσμα …… θα κάνω και εγώ χρήση …..του συστήματος…… των Αμερικάνων……κ.λ.π…
Είναι δεδομένο ότι το σύστημα …..και οι λοιποί…. δεν ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ…..αλλά περισσότερο τον Τσίπρα….. ως δεύτερο πόλο(δίπολο)  έναντι της δεξιάς και γι’ αυτό ενώ ήξεραν ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπολείπονταν της ΝΔ 5-6 μονάδες, φρόντισαν μέσω (ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ….ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ….ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ…..κ.λπ. να μεγαλώσουν την ήττα έτσι ώστε να αμφισβητηθεί ο ΤΣΙΠΡΑΣ……γιατί ΣΥΡΙΖΑ….σημαίνει ΤΣΙΠΡΑΣ….και το κατόρθωσε…το σύστημα…..
Τώρα θέλει (το σύστημα) να αναδείξει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως δεύτερο κόμμα-πόλο για να είναι ομαλή η εναλλαγή στην κυβέρνηση ….και να γίνει περισσότερο εύκολη η άλωση του κράτους, των δημοσίων πόρων, της υγείας….παιδείας, το πάρτι των ολιγαρχών κ.λ.π.
Το πτωχευμένο μας κράτος, τότε, θα πτωχεύσει…. ακόμη περισσότερο …… και τότε μετά τη κατακραυγή του κόσμου….. θα έρθει ο ΤΣΙΠΡΑΣ……ή ένας άλλος ΤΣΙΠΡΑΣ…….να σώσει τη χώρα …… να αφήσει άλλο μαξιλαράκι….δισεκατομμυρίων …βορά αυτών που πτωχεύουν συνεχώς τη χώρα….. και ο χορός καλά κρατεί…..
Ας προσέξουμε τουλάχιστον στις επαναληπτικές εκλογές μη δώσουμε στον Μητσοτάκη τέτοιο ποσοστό……. με το οποίο θα μπορέσει να αλλάξει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ….να καταργήσει τη δημόσια παιδεία και υγεία…….κλπ και φοβάμαι μήπως καταργήσει ……και τις εκλογές……το σύστημα …… βλέπετε….. δεν αστειεύεται……
Εδώ θυμήθηκα τον μπακαλόγατο και τον Χατζηχρήστο….. πού έλεγε (ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑ…Σ) …(ποιο είναι αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ….) γαμώτο….

Χρήστος Καραζούπης: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ –ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ