Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που πυρπόλησε τον σύζυγό της – Εχουν χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που πυρπόλησε τον σύζυγό της – Εχουν χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ενώ η μοίρα τους είχε παίξει άσχημα παιχνίδια. Τον περασμένο Μάρτιο ο άντρας είχε εξαφανιστεί ύστερα από οικογενειακό πρόβλημα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης από το άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με θύμα γνωστό ιδιοκτήτη εστιατορίου. Η σύζυγος του επιχειρηματία -άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες- τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (45%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Διασωληνώθηκε διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω των σοβαρών τραυμάτων και στις 10 το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Στον εισαγγελέα οδηγείται η σύζυγος – Πώς έγινε το «κακό»
Η σύζυγός του συνελήφθη και σήμερα Παρασκευή οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα. Με τη σύζυγό του είχαν έναν έντονο καυγά και τότε η γυναίκα πήρε το δοχείο με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για τα κάρβουνα, το άδειασε πάνω του και τον πυρπόλησε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήγε στο μαγαζί με ένα μπουκάλι βενζίνη και τον περιέλουσε στο κεφάλι βάζοντάς του φωτιά στη συνέχεια με έναν αναπτήρα. Μάλιστα η φωτιά επεκτάθηκε για λίγο και στο μαγαζί χωρίς να πάρει διαστάσεις.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον φλεγόμενο άνδρα να φωνάζει σε βοήθεια και στο σημείο να καλούνται ασθενοφόρο και η Αστυνομία.

Τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ενώ η μοίρα τους είχε παίξει άσχημα παιχνίδια.

Από τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει έχασαν τα δύο σε τραγικά δυστυχήματα. Το ένα παιδί πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας φαίνεται ότι είχαν κλονίσει τη σχέση του ζευγαριού.

Όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί μεταξύ τους με την γυναίκα να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά μετά τις απώλειες των δύο παιδιών της.

Άλλες μαρτυρίες συγγενών κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια που εκδήλωνε η γυναίκα απέναντι στον σύζυγό της. Μάλιστα τον απειλούσε αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Είχε φύγει από το σπίτι
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ενώ ο άνδρας φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι για αρκετές ημέρες μέχρι χθες, οπότε και βρέθηκε με την γυναίκα του στο μαγαζί.

Μάλιστα στις αρχές Μαρτίου ο επιχειρηματίας, είχε φύγει πάλι από το σπίτι, με τα συγγενικά του πρόσωπα να δηλώνουν την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές. Ωστόσο την επόμενη ημέρα είχε επικοινωνήσει μαζί τους δηλώνοντας ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με τα «Νέα της Λέσβου»,  στέλεχος της αυτοδιοίκησης που συνάντησε την Τετάρτη τον άτυχο επαγγελματία σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης ανέφερε τα εξής: «Τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε «δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”. Πού να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο».

www.in.gr