Η Κέιτ Μίντλετον «χούφτωσε» τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα βραβεία BAFTA και έχει γίνει viral

Η Κέιτ Μίντλετον «χούφτωσε» τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα βραβεία BAFTA και έχει γίνει viral

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγαν στα βραβεία BAFTA, με την σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου να καταφέρνει να τραβήξει πάνω τα βλέμματα της για ακόμα μια φορά. Πέρα από την οσκαρική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, η Κέιτ «παίζει» παντού για το «χούφτωμα» στον σύζυγό της.

Το βράδυ της Κυριακής (20.02.2023), όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ οι οποίοι έκαναν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της 76ης τελετής απονομής των Βρετανικών Βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall.

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας μάγεψε με την Κέιτ Μίντλετον να επιλέγει ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen και να το συνδυάζει με μαύρα ψηλά γάντια και πολύ εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια. Πολύ κομψός μέσα στο μαύρο βελούδινο σμόκιν του ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Αυτή ήταν η πρώτη τους φορά στο κόκκινο χαλί ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας και όταν έφτασαν στον χώρο αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους.

Η Κέιτ Μίντλετον όμως κατάφερε να γίνει viral καθώς φαίνεται ότι «έσπασε» το πρωτόκολλο και η κάμερα την «έπιασε» να… χουφτώνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα της Vogue και από το βράδυ της Κυριακής (19.02.2023) κάνει τον γύρο των social media.

«Ακριβώς όπως εμείς» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, περιγράφοντας τους δύο γαλαζοαίματους ως «ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση».

Δείτε το βίντεο:
video

πηγή newsit.gr