Η Εμα Στόουν αναβλύζει απόλυτη, ασυγκράτητη κακία -Το πρώτο τρέιλερ της Κρουέλα σάρωσε το διαδίκτυο

Η Εμα Στόουν αναβλύζει απόλυτη, ασυγκράτητη κακία -Το πρώτο τρέιλερ της Κρουέλα σάρωσε το διαδίκτυο

Η Έμα Στόουν ξεχειλίζει κακία στο νέο και πολυαναμενόμενο τρέιλερ της Disney, για την ταινία «Κρουέλα», η οποία έρχεται μέσα στην κινηματογραφική, λόγω Covid, αναβροχιά του παγκόσμιου σινεμά.

Η είδηση πως η Έμα Στόουν, μετά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο (που την έφερε μια ανάσα από το Όσκαρ, μετά το αγαλματίδιο που είχε λάβει για τον ρόλο της στο μιούζικαλ La La Land), θα υποδυόταν την απόλυτα κακή (τόσο το όνομα, όσο και το επίθετό της παραπέμπει σε αυτό) Κρουέλα Ντεβίλ έχει γίνει γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Λίγο αργότερα, μάλιστα, είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο και η μεταμόρφωση της ηθοποιού σε Κρουέλα Ντεβίλ.
Ένας ακόμη κακός που αποκτά τη δική του ταινία

Για μια ακόμη φορά, ο αμερικανικός κινηματογράφος (μετά τη Μαλέφισεντ των παραμυθιών, τον Τζόκερ, αλλά και τον Venom, μεταξύ άλλων) στρέφεται στους κακούς του σινεμά, προσπαθώντας να φτιάξει την ιστορία πίσω από τον θρύλο. Μαζί με την Έμα Στόουν πρωταγωνιστούν η Έμα Τόμσον, ο Μαρκ Στρονγκ, αλλά και ο Αγγλοκύπριος Τζέιμι Δημητρίου.

Η μοναδική Γκλεν Κλόουζ, η οποία ερμήνευσε μοναδικά την Κρουέλα Ντεβίλ στη μεταφορά της ταινίας σε live action το 1996, εμπλέκεται και σε αυτή την κινηματογραφική απόδοση του χαρακτήρα ως παραγωγός.

Η ταινία «Κρουέλα» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου.

Πηγή: iefimerida.gr