Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο.  Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ. Οι πολίτες του Αλμυρού, αλλά και όλης της χώρας, ανέδειξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κυρίαρχο αρχηγό στο τιμόνι της χώρας.
Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα για το μέλλον της χώρας! Η μεγαλειώδης νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη της πατρίδας μας. Είναι νίκη της προσπάθειας που κάνουμε για ανάταξη της Ελλάδας.  Είναι νίκη του απλού πολίτη που αντιστάθηκε στο λαϊκισμό και επέλεξε τη συνέχεια και σταθερότητα.

Ο Αλμυρός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και επιβάλλεται να ξαναστείλει στις εκλογές του Ιουνίου. Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας είναι 43.59%,  στον  Δήμο Αλμυρού υπήρχε σαρωτική νίκη λαμβάνοντας το μεγαλειώδες ποσοστό  του  53,62 % και 6.438 ψήφους προσελκύοντας 335 περισσότερους ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2019, αυξήθηκε και χρειάζεται να αυξηθεί κι άλλο, ώστε η φωνή του τόπου μας την επόμενη τετραετία να είναι επιδραστική σε κάθε τομέα και χώρο. Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του, υπηρετούνται μόνο από το εμείς.

Η μεγάλη νίκη της 21η Μαΐου ανήκει όλες της Ελληνίδες και όλες τους Έλληνες καθώς και σε όλες και όλους εσάς που στηρίξατε την Νέας Δημοκρατία!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους επτά 7 υποψήφιους βουλευτές μας για τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε για την εκλογή του τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο καθώς και για την επανεκλογή της κ. Ζέττα Μακρή και του κ.  Χρήστο Μπουκώρο, και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη.

Ευχαριστούμε  επίσης θερμά τους κκ. Αθανάσιο Λιούπη, Κων/νο Μαραβέγια και κκ. Έφη Αντωνίου,  Ουρανία Καθηνιώτη για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη αυτού του τόσο απρόσμενου αποτελέσματος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες  αξίζουνε όμως και τα απλά στελέχη και μέλη, αλλά και οι εκλογικοί αντιπρόσωποί μας. Αυτοί αποτελούν τους γνήσιους αγωνιστές της παράταξη μας.

Το έργο της ΔΗΜ. Τ. Ο όμως δεν σταματάει εδώ. Προχωράμε στην επόμενη κάλπη με το ίδιο αίσθημα πολιτικής ευθύνης και κομματικού καθήκοντος, με την ίδια σύμπνοια και συνεργασία, κυρίως με σεμνότητα και διάθεση για προσφορά.

Προχωρούμε δυνατά για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια δυνατή Ελλάδα.

Συνεχίζουμε, προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά

Σας ευχαριστούμε όλους.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού

Δημήτριος Αναστασίου