Δήλωση Χρήστου Καραζούπη: "Δικαιώσεων συνέχεια...."

Δήλωση Χρήστου Καραζούπη: "Δικαιώσεων συνέχεια...."

ΔΗΛΩΣΗ –ΚΑΡΑΖΟΥΠΗ ΧΡΗΣΤΟΥ
Αλμυρός 24-02-2021

ΔΙΚΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……...

Σήμερα έκανα επίδοση την υπ. αρ. 1/2021 απόφαση  του Ειρηνοδικείου Αλμυρού η οποία είναι προσωρινά εκτελεστή, μου επιδικάσθηκε το ποσό των 3.495,04 ευρώ, πλέον των  νόμιμων τόκων (οι οποίοι θα δοθούν για καλό σκοπό, τον οποία και θα δημοσιοποιήσω) μετά από αγωγή που κατέθεσα την  11.07.2018 εναντίον του Δήμου και του Δημάρχου Αλμυρού για να μου αποδοθούν μη καταβληθείσες αποδοχές και επίδομα αδείας που δικαιούμουν και δεν πήρα στο διάστημα που βρισκόμουν σε μη νόμιμη δυνητική αργία με ευθύνη της Διοίκησης και  του τότε Δημάρχου Κου ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
Σ΄ όλες  τις  μηνύσεις του τέως δημάρχου Αλμυρού εναντίον μου έχω αθωωθεί και επειδή επί μία διετία  είχα υποστεί τη μήνη και την κατασυκοφάντηση μέσω του τύπου και με πρωτοσέλιδα στα τοπικά  ΜΜΕ από τον τέως δήμαρχο Αλμυρού, η παραπάνω απόφαση είναι ακόμη μία δικαίωσή μου, η οποία σφραγίζεται με απόφαση δικαστηρίου !!!!!!
Για πληροφόρηση δε των πολιτών ενημερώνω ότι εκκρεμούν ακόμη:
Α) Απόφαση από αγωγή  για συκοφάντηση που είχα  καταθέσει εναντίον του δήμου Αλμυρού και του δημάρχου  Κου ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, με την οποία διεκδικώ ένα σεβαστό ποσό  και εκδικάσθηκε τον Νοέμβριο του 2019…..
Β) Εκκρεμεί δίκη για συκοφάντηση μου με κατηγορούμενους τον τέως δήμαρχο Αλμυρού Κο ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και τον τέως Αντιδήμαρχο καθαριότητας Κο ΝΙΚΟΒΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ…..
Γ) Εκκρεμεί δίκη στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΡΕΤΩΝ με κατηγορούμενο τον  Κο ΕΣΕΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ με τη κατηγορία της παράβασης καθήκοντος…..
Μετά την έκδοση των ανωτέρω αποφάσεων θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αγωγών για συκοφάντηση κ.λ.π. κατά παντός υπευθύνου καθότι πρέπει να υποστούν με επώδυνο τρόπο, τα επακόλουθα της κατάχρησης εξουσίας, κακίας, αλαζονείας, χρήση δημοσίων υπηρεσιών και δημόσιου χρήματος, εκ μέρους πρώην στελεχών του Δήμου προκειμένου να εκδικηθούν και  να κάνουν κακό σε υπάλληλο - δημότη……. Όπως λέει και ο λαός μας……. όμως….πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…..