Γλυφάδα: Πασίγνωστος έλληνας DJ έδειρε την πρώην του – Προσπάθησε να κόψει το αυτί του συντρόφου της

Γλυφάδα: Πασίγνωστος έλληνας DJ έδειρε την πρώην του – Προσπάθησε να κόψει το αυτί του συντρόφου της

Θρίλερ επικράτησε στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής
Σκηνές τρόμου διαδραματίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, όταν γνωστός DJ επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, γνωστό μοντέλο και όπως έχει γίνει γνωστό την ξυλοκόπησε. Επίθεση δέχτηκε και ο νυν σύντροφός της, του οποίου δάγκωσε το αυτί και πήγε να του το κόψει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα πρόκειται για DJ που κάνει διεθνή καριέρα και με το μοντέλο βρισκόντουσαν για 7 χρόνια περίπου σε σχέση πριν χωρίσουν οριστικά -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο DJ βρέθηκε στο σημείο που διασκέδασε η πρώην του με τον σύντροφό της που λέγεται πως ήταν φίλος του.

Όταν τους πλησίασε ξεκίνησε το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στους τρεις. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία με το μοντέλο να του κάνει μήνυση.

Τι λέει ο δικηγόρος του DJ για το περιστατικό
Ο δικηγόρος του DJ, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για το συμβάν, αναφέροντας την πλευρά του κατηγορούμενου και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα μετά την μήνυση.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του DJ ο νυν σύντροφος του μοντέλου κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο χωρισμός του ζευγαριού επήλθε λόγω βίαιης συμπεριφοράς του DJ.

πηγή in.gr