Γιώργος Λιάγκας: «Παίρνω πίσω ότι έχω πει για τον Light»

Γιώργος Λιάγκας: «Παίρνω πίσω ότι έχω πει για τον Light»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Light, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Με το Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα το δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδειρα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο -ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα.

Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μαλ…ς που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του. Σιγά μην πάω στην εκπομπή του να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Light.

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν στο Πρωινό και αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον ράππερ.

«Τώρα θα περιμένετε όλοι να βγω και να κράξω τον Light. Θα σας εκπλήξω και θα σας πω τον λόγο. Χθες, ο μεγάλος μου γιος ο Γιάννης, που παίζει πόλο στην ομάδα της Βουλιαγμένης, βγήκε έξω μετά τον αγώνα και μου λέει: «Την ώρα που παίζαμε ήρθε ένα παιδάκι και μου είπε “Συγγνώμη, είσαι ο γιος του Λιάγκα; Ο μπαμπάς σου έχει beef με τον Light; Πρέπει να είναι σημαντικός ο μπαμπάς σου για να έχει beef με τον Light”. Και μόνο που μέσω του Light o γιος μου θεώρησε ότι είμαι σημαντικός, ότι έχω πει γι’ αυτό το παίρνω πίσω. Αφού είμαι σημαντικός στα μάτια του παιδιού μου, το παίρνω πίσω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια o Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πρώτον, δεν ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό. Δεύτερον, εγώ τα λάθη μου τα έχω αναγνωρίσει. Στο ΕΣΡ δεν έχω πληρώσει, τα πληρώνουν τα κανάλια όχι οι παρουσιαστές -δεν είναι καλά πληροφορημένος, δεν πειράζει. Είχαμε πει τότε που είχαν δείρει ότι είναι μια λάθος συμπεριφορά. Άσε το κατοστάρικο, αν θες να κάνουμε μια ωραία κουβέντα και πραγματικά να αναδείξω καλά στοιχεία του εαυτού σου με χαρά να έρθεις».

πηγή govastileto.gr