Γιώργος Καράβας: Βραδινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του

Γιώργος Καράβας: Βραδινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του

Ο Γιώργος Καράβας μπορεί να έχει χτίσει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο modeling στο εξωτερικό και να έχει συνεργαστεί με τα διασημότερα ονόματα του χώρου της μόδας, όμως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μόλις ακούστηκε ότι θα είναι ο καινούργιος coach του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model παίρνοντας τη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία πλέον βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Το γοητευτικό μοντέλο καθημερινά δίνει το παρών στα γυρίσματα του reality μοντέλων, που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και συνεπώς έχουν προχωρήσει πολύ. Ο Γιώργος Καράβας έχει κερδίσει ήδη τους τηλεθεατές του επιτυχημένου project, αφού ο καινούργιος ρόλος του ταιριάζει πολύ!

Όσο και αν αγαπάει τη δουλειά του, απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον έχει η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την κούκλα σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένο! Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι δυο τους φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί βγαίνοντας έξω ή κάνοντας άλλα πράγματα που τους χαροποιούν.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο, γεγονός που αποκάλυψε εκείνος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. “Night out with my girl”, ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της ανάρτησής του.

πηγή:T-life.gr