Βραζιλία: Η «καυτή» σάμπα των 2 εκατ. δολαρίων που χόρεψε η Ζιζέλ

Βραζιλία: Η «καυτή» σάμπα των 2 εκατ. δολαρίων που χόρεψε η Ζιζέλ

Δεν ξέρουμε αν στην Βραζιλία γνωρίζουν εκείνο το τραγούδι που λέει «Σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ», αλλά ξέρουμε ότι η κούκλα Ζιζέλ σηκώθηκε και χόρεψε όχι βέβαια, τσιφτετέλι τούρκικο, αλλά σάμπα στο καρναβάλι του Ρίο και την είδαν και χάρηκαν όσοι ήταν εκεί.

Δεν ξέρουμε επίσης γιατί αποφάσισε να κουνήσει το κορμί της η Ζιζέλ στο μυθικό καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία, αλλά ξέρουμε ότι το χάρηκε και αυτό δείχνει η έκφρασή της στα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Από την άλλη το τοπ μόντελ από την Βραζιλία ίσως να ήταν τόσο χαρούμενη και από το γεγονός ότι πήρε 2 εκατ. δολάρια για μόλις τρεις ώρες δουλειάς.

Η Ζιζέλ έκλεισε συμφωνία με γνωστή εταιρεία μπύρας, φόρεσε για τρεις ώρες ένα τοπ με το logo της εταιρείας στο καρναβάλι του Ρίο και είδε τον τραπεζικό λογαριασμό της να μεγαλώνει κατά 2 εκατ. ευρώ.

Οπότε η Ζιζέλ είχε κάθε λόγο να χαρεί το μυθικό deal που έκανε και φυσικά το χάρηκαν και όσοι την είδαν να χορεύει την «καυτή» σάμπα της και να δείχνει ότι έφτασε μεν στα 42, αλλά παραμένει θεά.

video

πηγή newsit.gr