Αναμόρφωση εσόδων - εξόδων από ΔΕΥΑΑΛ

Αναμόρφωση εσόδων - εξόδων από ΔΕΥΑΑΛ

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΑΛ
Η απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης

Αναμόρφωση του αρχικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων αποφάσισε η ΔΕΥΑ Αλμυρού για την κάλυψη δαπανών που δεν είχαν προβλεφθεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα γίνει ενίσχυση με επιπλέον ποσά και δημιουργία νέων κωδικών εξόδων με ισόποση μείωση άλλων κωδικών για να γίνει η πληρωμή τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα ενισχυθούν με συνολικό ποσό 22.500 ευρώ οι δαπάνες που αφορούν σε επισκευές- συντηρήσεις μηχανημάτων- τεχνικών εγκαταστάσεων, προμήθεια υλικών επισκευών, φορητά μηχανήματα χειρός, προμήθειες προηγούμενων χρήσεων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρονικά συγκροτήματα.

Θα δημιουργηθούν αντίστοιχα νέοι κωδικοί εξόδων για υπηρεσίες χλωρίωσης πόσιμου νερού δικτύων ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Αλμυρού και την προμήθεια αναδευτήρων για τον βιολογικό καθαρισμό.

Για τον ισοσκελισμό των εξόδων θα μειωθούν δαπάνες που αφορούν σε αποδοχές προσωπικού προηγούμενων χρήσεων, εργοδοτικές εισφορές προηγούμενων χρήσεων, τακτικές αποδοχές εργαζομένων με το πρόγραμμα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, εργοδοτικές εισφορές με το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων.

Η απόφαση θα ελεγχθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Επίσης, η ΔΕΥΑ Αλμυρού αποφάσισε τη μείωση λογαριασμών νερού που αυξήθηκαν δυσανάλογα λόγω διαρροών, προβληματικών υδρομέτρων και διαρροών σε φρεάτια. Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε σχετικές αιτήσεις καταναλωτών και ομόφωνα αποφάσισε να τις ικανοποιήσει, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Θεμάτων Καταναλωτών.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε απευθείας στην εταιρεία ENVIROLAB IKE την εκτέλεση της εργασίας «Χημικός και μικροβιολογικός έλεγχος πόσιμου νερού και αποβλήτων» προϋπολογισμού 36.406,40 ευρώ.

Στη δημοτική επιχείρηση υπάρχει ανάγκη για συστηματική παρακολούθηση της ποιότητας των νερών των δικτύων ύδρευσης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αλμυρού και τον συστηματικό έλεγχο των αποβλήτων των Ε.Ε.Λ, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

www.taxydromos.gr