Αναβλήθηκε ο αγώνας της Δήμητρας μετά το 2ο κρούσμα στην ομάδα - Δήλωση του προέδρου και του Δ.Σ.

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Δήμητρας μετά το 2ο κρούσμα στην ομάδα - Δήλωση του προέδρου και του Δ.Σ.

ΤΟ Δ.Σ της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ανακοίνωσε οτι μετα το πρώτο κρουσμα covid 19 , χθες βρεθηκε και 2ο κρουσμα στην ομαδα  και η ιχνηλατιση θα συνεχιστει. Μετα απο αυτη την εξελιξη ο σημερινός αγωνας με τον ΑΜΒΡΥΣΕΑ ΔΙΣΟΜΟΥ αναβαλεται.

ΔΗΛΩΣΗ  του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
.
Μετα και τις σημερινες (31/10) εξελιξεις και την επισημη ανακοινωση της ομαδας μας, θελουμε να ξεκαθαρισουμε σε ολους οτι απο την  στιγμη που μαθαμε για το  πρωτο κρουσμα στην ομαδα μας, με αισθημα ευθυνης και χωρις κανενα δισταγμο , δημοσιοποιησαμε το θεμα αντιλαμβανομενοι την αγωνια των ανθρωπων της ομαδας , αλλα και των συμπολιτων μας  για τη ασφαλεια και την υγιεια ολων.
Να ενημερωσουμε ακομα οτι η ιχνηλατηση για περαιτερω κρουσματα θα συνεχιστει για ολους τους παικτες μας.
Ειμαστε απο την πρωτη στιγμη  σε επικοινωνια και συνεργασια με την Γενικη Γραμματεια Πολιτικης Προστασιας τον ΕΕΟΔΥ και την ΕΠΟ για την καλυτερη αντιμετωπιση της εκτακτης αυτης καταστασης λειτουργώντας με τον καλυτερο δυνατο τροπο για το καλο και την υγεια Ολων.
Εχουμε δεχθει παρα πολλα τηλεφωνα και μηνυματα αλλα και διαφορες κριτικες και δηλωνουμε  οτι προσπαθησαμε να κανουμε το καλυτερο δυνατο για την ομαδα αλλα και τους συμπολιτες μας για την ΜΗ εξαπλωση του υιου.
Ζωντας σε μια μικρη κοινωνια προσπαθουμε να πραξουμε το καλυτερο και για τους 2 παικτες μας που θα εχουν την αμεριστη συμπαρασταση μας και  θα γινουμε Ασπιδα για την προστασια αυτων  και της ομαδας μας.
Ακουστηκαν πολλα απο διαφορους "Ασπονδους" φιλους μας και "ευχολογια" εις βαρος μας.
Εμεις φωναζουμε ΠΑΡΩΝ ειμαστε η ΔΗΜΗΤΡΑ και με αισθημα ευθυνης θα κανουμε τα παντα για την Ομαδα μας.