Αίγινα: Στο Παίδων "Αγία Σοφία" οι τρεις μαθήτριες - Πώς τραυματίστηκαν στο τροχαίο, το χειρόφρενο λεωφορείου που λύθηκε

Αίγινα: Στο Παίδων "Αγία Σοφία" οι τρεις μαθήτριες - Πώς τραυματίστηκαν στο τροχαίο, το χειρόφρενο λεωφορείου που λύθηκε

Στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" μεταφέρθηκαν προληπτικά οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στην Αίγινα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, έξω από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Οι μαθήτριες ηλικίας 14 - 15 ετών βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Και τα τρία κορίτσια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη και ερευνάται αν ο οδηγός του πούλμαν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

"Το παιδί είχε ταραχτεί, δεν μπορούσε να μιλήσει"
Στο MEGA μίλησε η γιαγιά μίας από τις μαθήτριες που τραυματίστηκαν, η οποία ανέφερε ότι η εγγονή της τραυματίστηκε ελαφρά.

"Πήγαιναν σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσουν. Η διευθύντρια, απ’ ότι είπε, σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε πάνω σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε ότι το δικό μας παιδί δεν ήταν εκεί, αλλά είδε αίματα στο χέρι".

"Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές, απ’ ότι μας είπαν. Αυτό έχουν πει και στη μαμά της, η οποία έχει ξεκινήσει και έχει πάει στο Αγία Σοφία".

Φωτογραφίες από το ΑeginaPortal.gr

www.thetoc.gr