Mad Clip: Πρόστιμο στον γνωστό ράπερ μετά από καταδίωξη

Mad Clip: Πρόστιμο στον γνωστό ράπερ μετά από καταδίωξη

Ο 34χρονος μουσικός Mad Clip δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή του Μοσχάτου.

Σε διοικητικά πρόστιμα εναντίον του Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτη "Πίτερ" Αναστασόπουλου, μετά από καταδίωξη, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (18/02) η αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στο Μοσχάτο στις 21:20, αυτός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη με τον 34χρονο τραγουδιστή να παραβιάζει φωτεινό σηματοδότη και τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Επί τόπου του επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας και παραβίαση του κώδικα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του γνωστού ράπερ. Αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Mad Clip είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017.

Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το ''ΜΑΜΑ'', ''Kotera'', ''Sinthikes'' και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το ''Super trapper',''O Amerikanos LP'' και το ''Super Trapper 2''.

πηγή:news247.gr