Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Ο σκηνοθέτης του φιλμ ανάρτησε στιγμιότυπο από σκηνή φιλιού της Κουίν και του Άρθρουρ Φλεκ με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

Το «Joker: Folie à Deux» έρχεται με τον Χοακίν Φίλιπς να μεταμορφώνεται ξανά στον Άρθουρ Φλεκ -ρόλο σταθμό- στην καριέρα του.

Η προσθήκη της Lady Gaga στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2019, είναι κάτι που απασχολεί τον ξένο Τύπο, που καραδοκεί για έστω και μία φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς έκανε τη χάρη στους φαν των ταινιών «Joker» και έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga από την ταινία.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς δίνει την πρώτη ματιά από τη νέα Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga.

Το στιγμιότυπο έρχεται από μία σκηνή φιλιού ανάμεσα στους χαρακτήρες των Gaga και Φίνιξ.

Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην νέα ταινία μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επρόκειτο για το πρώτο promo από το «Joker: Folie à Deux» και επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πλάι στον Χοακίν Φίνιξ.

Μιλώντας για τη νέα Χάρλεϊ Κουίν, η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έδωσε τη σκυτάλη στη Lady Gaga, είχε δηλώσει: «Ήθελα πάντα η Harley να είναι αυτός ο ρόλος που περνάει σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όπως έγινε με τον Batman και τον Macbeth. Η Lady Gaga θα κάνει φανταστική δουλειά».

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη ανακοινωθεί και η είναι η 4η Οκτωβρίου του 2024.

video

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ