Σε εξέλιξη οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης

στα πλαίσια το έργου με τίτλο «Αντικατάσταση Χλοοτάπητων και κατασκευή αρδευτικών δικτύων γηπέδων Δ. Αλμυρού» που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης πραγματοποιείται αντικατάσταση του χλοοτάπητα, κατασκευάζεται νέο δίκτυο άρδευσης, καθώς και κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου απορροής και παροχέτευσης ομβρίων υδάτων.
Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται:
-    Αποστραγγιστικό δίκτυο:  Στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η κατασκευή υπεδάφιου αποστραγγιστικού δικτύου.
-    Αρδευτικό δίκτυο: Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης θα κατασκευαστεί εκ νέου το πρωτεύων και δευτερεύων σύστημα άρδευσης με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) διατομής Φ90 Φ75 και Φ50.
-    Αντικατάσταση  χλοοτάπητα: Στο γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε:  «Μετά τις εργασίες στα δημοτικά γήπεδα Σούρπης και Πλατάνου Δ. Αλμυρού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα και νέου αρδευτικού στην Ευξεινούπολη. Ενισχύουμε τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο το Νομό, δίνοντας διέξοδο στη νεολαία και παραχωρώντας στις τοπικές κοινωνίες σύγχρονα και ασφαλή αθλητικά κέντρα.»