Πέθανε ο 47χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία σε κατασκευή θερμοκηπίου στο Αϊδίνι

Πέθανε ο 47χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία σε κατασκευή θερμοκηπίου στο Αϊδίνι

Απεβίωσε στις 3 το μεσημέρι ενώ ήταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, ο 47χρονος από τη Γεωργία, που σήμερα το πρωί, ενώ εργαζόταν στην κατασκευή θερμοκηπίου, μεταξύ Αϊδινίου και Κροκίου, έπαθε ηλεκτροπληξία όταν σωλήνας που κρατούσε ήρθε σε επαφή με καλώδιο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με σοβαρότατα εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν άγαμος και κάτοικος – εν ζωή – Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, εργαζόταν για λογαριασμό τεχνικής εταιρίας, που ανέλαβε έργο κατασκευής θερμοκηπίων στην περιοχή, στις 9.30 σήμερα το πρωί, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της κατασκευής, σε ύψος περίπου 5 μέτρων, κρατούσε έναν μεταλλικό σωλήνα, που ακούμπησε σε καλώδιο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ο 47χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, με εγκαύματα σε μεγάλη έκτασή του σώματός του διασωληνώθηκε και το μεσημέρι έχασε τη «μάχη» για τη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τεχνική εταιρία στην οποία εργαζόταν ανέλαβε τις διαδικασίες, γιατί ο άτυχος 47χρονος δεν είχε συγγενείς.

πηγή: www.magnesianews.gr