Δήμητρα Παπαδήμα: Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας

Δήμητρα Παπαδήμα: Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας

Η Δήμητρα Παπαδήμα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις διάφορες φάσεις που έχει περάσει στη ζωή της, κάνοντας μία αναδρομή από τα παιδικά μέχρι τα σύγχρονα χρόνια.

 «Μικρή ήμουν ένα κατατονικό, ασυμβίβαστο και απροσάρμοστο παιδί. Μετά έγινα της καλογερικής, ήθελα να γίνω καλόγρια στα 13, είναι γνωστό αυτό. Μετά αποφασίζω να γίνω όργανο της τάξης, να φέρω μία δικαιοσύνη στον κόσμο» δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας στα 15, γιατί ήθελα να βάλω τον κόσμο σε μία τάξη, ήθελα το δίκιο. Θα σκότωνα τους κακούς… και τώρα μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα» προσθέτει.

«Η τέταρτη φάση ήταν μετά τα 15, που έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Έβαζα το χέρι πάνω στο βιβλίο για να πάρω τις γνώσεις. Όταν δεν έβρισκα βιβλίο να διαβάσω, διάβαζα εγκυκλοπαίδειες, λεξικά… ξεκινούσα από το Α. Πέρασε κι αυτή η φάση και μετά έγινα μία ωραία, μοιραία και αυτοκαταστροφική. Ασχοληθήκαμε με το θέατρο, την τηλεόραση και τα λοιπά. Μετά έγινα μάνα, οπότε ηρέμησα πολύ. Και τώρα είμαι στην καλύτερη φάση, παιδιά… φρικιό. Είμαι όλα τα άλλα αλλά με επίγνωση» εξομολογείται η ηθοποιός.

Όσον αφορά την καθημερινότητά της σήμερα, η Δήμητρα Παπαδήμα αναφέρει: «Είμαι αμίλητη, μοναχική, κάνω δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορώ να κάνω γυμναστική από το πρωί μέχρι το βράδυ συνέχεια. Σφουγγαρίζω, πλένω, κάνω… γενικά με τη χλωρίνη έχω μια σχέση πάθους, λατρείας. Έχω καταστρέψει τα έπιπλα από το να τα καθαρίζω. Λόλα!».

πηγή ourlife.gr